Om meg

Jeg er en sprudlende og livsglad sunnmørsjente som vokste opp i gode trygge omgivelser sammen med 2 eldre søsken, snille foreldre og verdens beste mormor like utenfor Ålesund by.  Å vokse opp med fuglekvitter til frokost og kunne se kvelds solen gå ned i mellom fjellene og var fullstendig skjermet fra mas og kjas var som rene balsamen for sjela å regne. Overgangen til bylivet, og asfalt verden var en veldig brutal opplevelse for meg. Men det urbane livet har jeg lært meg å leve, selv om jeg trives best ute i all slags vær i flotte natturomgivelser.Jeg har alltid likt å være aktiv, men som de fleste andre mosjonistene har det vært mye ”on and off” med trening og til tider har jeg vært langtids støttemedlem på treningssenter. Desember 2010 bestemte jeg meg for å gjøre noe med denne ”on and off” greia mi. Jeg tok et valg og bestemte meg for at jeg skal bli en sunn og sporty jente. Jeg gjorde det slutt med Kent en gang for alle. Meldte meg på Oslo halvmaraton og skaffet meg Personlig Trener ( som jeg har blitt avhengi av).


April 2011 var jeg med på mitt aller første løp. Råskinne, og jeg er kjempe stolt av meg selv som klarte å gjennomføre et så tøft løp!

Bloggen handler først og fremst om mitt forhold til trening. Fant ut at på denne måten kan det være en fin måte å motivere meg selv. Om jeg i tillegg kan få andre til å inspirere meg og gi meg konstruktive kommentarer når det går litt ekstra tråkt eller når jeg har klart å fullføre et mål, tas det imot med et stor takk!


Trening på godt og vondt.

Nina