Skjønnhetstips

Jeg plukker stadig vekk opp noen tips fra ukeblader eller for bekjente. Det er ikke alle som er like bra men de som jeg føler funker for meg ønsker jeg å dele med dere bloggvenner.


Shampoo


For oss som trener og dusjer ofte hender det at hår og hodebunn blir fort tørt. Jeg har funnet ut at baby shampoo er mild og innholder ingen form for parfymer eller parabener. Neutral baby er fin å bruke men der finnes også flere på markedet!
Lorial selvbruningen for kropp er billig og bra, og den gir et flott naturlig resultat. Selve kremen er farget slik at  du ser hvor du har påført den, men obs, påfør lite! Den er et must om du går mye ut. Den gir glød med stor G. Kan blandes med fuktighetskremen etter dusj, så får du den Kim Kardashian glowen!Myke føtter

Som mosjonist som jeg er, får jeg fort tørre føtter dersom jeg ikke passer på de. En gang i ny og ned tar jeg en god myk gjørende behandling hjemme. Du har mest sannsynelig ingrediensene i skapet.

Det eneste du trenger er matolje og salt. Bland det godt sammen smør det på føttene, og tre på poser med et par strømper utenpå. Gå med det så lenge du ønsker. Når du skyller av blandingen smører du føttene med en god fuktighetskrem.
Føttene dine kommer til å kjenners silkemyke etterpå!