tirsdag 27. mars 2012

Konkurranser

Siden jeg ikke får være med på noen løps konkurranser, vil jo jeg likevel ikke gi helt opp. Når en trener så synes jeg det er greit å kunne sette seg et mål å trene mot. En slaks styrkeprøve. Etter et tips fra en kollega så foreslo han at jeg kan jo melde meg på sykkelritt, noe jeg synes var en god ide! Men hvor i alle dager finner jeg en oversikt over de enkelte sykkelrittene i Norge? Noen som har noe tips?Nina

4 kommentarer:

 1. Ikke dumt tips det! Inne på kondis.no er det oversikt over de fleste sykkelrittene som er i Norge, du finner sikkert noe som frister. Velg fanen terminlister og så sykkel.

  SvarSlett
 2. Vet ikke om det står på terminlista, men jeg kan gjerne tipse om Jenterittet på Røros i juni! 27/54km, bare for jenter. Jeg tenker å prøve det som mitt første sykkelritt :)

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Kondis skal jeg sjekke:) Å reise helt til Røros blir nok litt for langt for meg, men takk likevel :)

  SvarSlett
 4. Ah, jenterittet i Røros hadde jeg på lista mi over "things to do", men rekker det blir ikke i år heller ser jeg ;-) kondis.no er det eneste stedet med fullverdig terminliste for løp og sykkel i norge samt en del i utlandet også! lykke til!

  SvarSlett