søndag 4. mars 2012

Spinning maraton

I går var jeg på min aller første spinning maraton på Elixia. 3,5 time med slit, svette og motivasjon til å gi maks.
Jeg har aldri i mitt liv trent lenger enn i 2 timer, så dette var nok en liten utfordring for meg selv, som jeg klarte med glans!
Siden jeg ikke viste helt hva jeg gikk til begynte jeg den første timen i rolig tempo, før jeg økte intensiteten og ga maks de siste 2,5 timene. Ikke måte jeg bare slite mot at kroppen begynte å bli sliten, jeg hadde i tillegg glemt sokker hjemme så jeg måtte sykle uten strømper i skoene, så etter to timer så begynte skoen å gnage. Ikke var det særlig lurt å trene i vanlig treningsbukse heller. Jeg kan vel si såpass at rumpe stumpa fikk litt juling. hehe ;-)
Men det var vært det! Det var utrolig gøy og en herlig mestringsfølelse etterpå! Kroppen klarer det meste så lenge viljen er til stede!

Til uka blir det ikke like mye trening som det har vært i det siste. Torsdag skal jeg ta et lite kirurgisk inngrep på kroppen min, og da får jeg ikke trene de to nærmeste ukene etterpå. Kanskje tre også… Gruer meg litt til smerten jeg kommer til å få meg resultatet gleder jeg meg til..og nei det er ikke en puppeoperasjon…

Ang audition så har jeg enda ikke hørt noe L
Håper jeg vil høre noe til uka, og håper at det ikke er dårlige nyheter hun kommer med selv om det tyder på det etter at jeg ikke har hørt noe på en hel uke..

Ha en super uke!

                                                                
Klem Nina

3 kommentarer:

  1. Lykke til med kirurgien; har hatt noen runder under kniven siste årene og det er alltid like kjedelig å måtte "starte på'n igjen etterpå" med trening men... må man så må man! ;-)

    SvarSlett
  2. Tror jeg skal komme fort tilbake i form, da jeg føler meg sterkere enn jeg har vært på lenge.. Er mer pesemistisk for ukene jeg må gå hjemme uten å trene. Har jo maur i kroppen og litt til, så noe sofa sliter er jeg vel egentlig ikke...

    SvarSlett
  3. Woah! 3,5 timer. Det er godt jobba!:)

    SvarSlett