onsdag 18. januar 2012

Nå er det på`n igjen.

Når klokka ringte i dag kl 06.00 så lurte jeg seriøst på om jeg hadde mistet et par hjerneceller i løpet av 2011.
Hva var det jeg tenkte på når jeg avtalte å ha PT time kl 07.00 på morningen? Vertfall ikke den gode varme senga!
Jeg tusla meg omsider bort til Elixia Colosseum, for å ha PT time. Jeg hadde jo gledet meg til å få igjen PT min etter måneder frafall fra han.
Jeg hadde jo selvfølgelig glemt at han er en ”nazist” og det ikke er noe kjære mor hos han. Men det er vel kanskje det som er meningen med en PT?

Etter endt arbeidsdag så var det faktisk ganske digg å kunne gå hjem med god samvittighet – tror ikke jeg har mista noen hjerneceller i 2011 likevel. For det er jo en fantastisk følelse å sitte her i sofaen med pledd, en kopp te og noe godt å bite i J


                                                                
Nina

3 kommentarer:

 1. Helt enig! det er veldig deilig å trene på morningen! Da er det unnagjort!
  Her venter min PT straks!Grug-gleder meg..

  :) Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Wow!! Etter jeg fikk barn så var det ikke like kult lenger å stå opp kl.04:30 og tanken på å trene tidlig.... NEI! Kroppen stritter i mot! Men, nå som poden er større så er det vel mest det at jeg må levere i barnehagen så hindrer morgenøkter, for det jo litt deilig også da ;-) noen ganger, ikke hver uke kanskje... hehe ;-) Godt jobba av deg uansett!!

  SvarSlett
 3. Takk! Blir nok flere morgen timer. Anbefales, men jeg forstår det kan være litt vanskelig når en må levere barn i barnehagen også:)

  SvarSlett