lørdag 11. februar 2012

Å investere i PT timer


 Når jeg er på en eller annen sammenkomst og det kommer opp at jeg bruker personlig trener to ganger i uken, så er det mange som ser på det som en bortkastet innvenstering når en kan få noen til å lage et program en kan følge. Ja, det kan en, men er du flink til å motivere deg selv til det lille ekstra når du er sliten, lei eller ikke har noe lyst å trene?
Det er ikke jeg, så for min del så er det gull vert å ha min egen PT. Hadde det ikke vært for at jeg invisterte i PT  timer så tror jeg ikke jeg hadde giddet å trene styrke i det hele tatt!
Styrketrening er jo veldig viktig, og her har du 7 gode grunner for å trene styrke:

1. Allerede ved tredveårsalderen sørger aldringsprosessene for at du gradvis mister muskelmasse. En prosess som akselererer jo eldre du blir. Ved å trene styrke regelmessig kan du faktisk motvirke dette. Eller enda bedre, om du tidligere var utrent kan du øke muskelmassen og faktisk ha mer muskler ved fylte 40 enn når du var 25. Snakk om ungdomskilde!
2. Det får deg til å se bra ut! Styrketrening fremhever det maskuline i mannekroppen. Kvinner hør etter! Styrketrening kombinert med et velbalansert kosthold er den ultimate oppskriften for å stramme opp kroppen og øke forbrenningen.
3. Det at du føler deg sterkere og ser bedre ut, fører igjen til at du får bedre selvtillit.
4. Moderat styrketrening reduserer risikoen for skader i andre typer idrett og dagligliv.
5. Alt blir lettere. Bære tunge bæreposer fra butikken til bilen, dra barna på akebrett til barnehagen eller måke snø? Alt går lettere for en sterk og veltrent person.
6. Muskelmassen beskytter indre vitale organer i kroppen din.
7. Styrketrening gir deg et sterkere skjelett og reduserer risikoen for beinskjørhet.

Her ser du en liten videosnutt på hvordan det kan være å ha PT. ( dette er nesten som meg og Sindre PT)


Ha en stårlende lørdag!

                                                                
Nina

5 kommentarer:

 1. Det å ha PT er gull altså, og absolutt verdt pengene! Jeg fikk 10 timer til bursdagen min og har brukt de godt! Skulle GJERNE hatt flere, synd det er så dyrt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja billig er det ikke. Men jeg føler at siden jeg er bare en skjel og ei skjorte kan jeg prioritere å være litt egoistisk...

   Slett
 2. Jeg "trenger" ikke PT, men om det kan hjelpe DEG så absolutt! Penger? Det er snakk om prioriteringer som alt annet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt sikkert og vist at det er snakk om prioritering! :)

   Slett
 3. Hei Nina. Fin treningsblogg du har, men det er hyggelig om du oppgir kilde når du kopierer tekst ordrett fra andre nettsteder. Jamfør: http://treningstips.org/hvorfor-trene-styrke/

  SvarSlett