mandag 13. februar 2012

F#%#! H%&##!

Den 26.januar skrev jeg med stor optimisme om at jeg skulle klare å gå ned 4 kg til den 8. mars. Troa hadde jeg også, helt til i dag! Nå er jeg så fortvilt og frustrert, tårene trykker bak øynene og jeg har lyst til å gi helt opp!
De 2 første ukene gikk det lekene lett og jeg var strålende fornøyd med egeninsatts, og trudde virkelig at dette skulle gå lekene lett! 2 kg klarte jeg å gå ned på 2 uker, men nå er jeg F meg oppe på start igjen!!

Hva gjør jeg
Når jeg bestemte meg for å gå ned 4 kg til 8.mars begynte jeg med å skrive ned alt jeg spiser, veier alt og regner ut at jeg ligger på rund 1600 kcalorier hver dag. Følger for sovidt Grete Rode prinsippet, men med litt mindre karbohydrater.

Frustrasjon
Jeg føler at jeg har vært på slankeren så å si hele tiden siden 2011 uten å gå ned et gram. Det er fryktelig frustrerende og irriterende. Men mest av alt føler jeg meg misslykket som ikke kan klare å gå ned noen kg. Jeg har en del pent og ”dyrt” tøy jeg ikke får på meg som jeg har så lyst å bruke, dmtidig så tenker jeg mye på det fordømte tallet som jeg ikke har veid før.

Hva gjør jeg galt?
Når jeg var yngre gikk jeg lekene lett ned noen kg, og jeg sitter å tenker tilbake på hva var er det som er analedes nå?

Før                                                                     
Jeg var mye deprimert                                    Jeg er glad inni meg
Jeg røyka                                                           Er ikke røyker   
Trente ujevnt                                                    Trener jevnlig
Kunne gå en dag uten mat                             MÅ ha mat
Jeg var yngre                                                   Har begynt på alderen når alt forfallerÅ gi opp
Jeg er ikke kjent for den som gir så fort opp, og det gjør jeg ikke denne gangen her heller selv om jeg har fryktelig lyst, for denne kampen mot de forbaska kg sliter på selvbildet også!  
I morgen den dag skal jeg gå til min kjære PT å få all den hjelpen jeg trenger for å nå målet mitt. Koste det det måtte koste. Penger, tårer og svette – jeg gir for faen meg ikke opp!!


                                                                
Nina

6 kommentarer:

 1. Jeg sier bare SUPPE! SYV kg på EN uke Nina!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har prøvd den suppe kuren og etter tre dager holdt jeg ikke ut lenger. Ikke fordi jeg ble ei men jeg var slapp og hadde ikke energi. Det er også viktig for meg å gjøre det på en rett måte, da jeg har hatt spiseforstyrrelse når jeg var yngre - med et par tilbakefall desverre...

   Slett
 2. Av og til vil ikke kroppen slippe kiloene. Hvis du forsøker å holde ut noen uker, går du kanskje plutselig ned.
  Jeg har i hvert fall opplevd det da jeg var på slankern i 3/4 år (Grete Roede). Plutselige perioder der ingenting hjelper, og så er det lekende lett igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Får håpe samme tilfelle er her! :)

   Slett
 3. Husk at hvis du egentlig veier det kroppen din vil blir det vanskelig å gå ned. Dessuten i vinter pleier kroppen å holde på litt fett, også...er det noe med platoer . Jeg har gått ned hele 15 kg for to år siden, men nå klarer ikke å gå ned en gram ( uten når jeg er kjempestresset) det er vel det jeg må bli fornøyde med. Det går annen å selge klær på Finn.no og kjøpene.

  SvarSlett
 4. Ting Tar Tid. Ingen snarveier. Grete Roede prinsippet er bra. Hiv vekta, finn fram målebåndet. Never give up!

  SvarSlett