tirsdag 13. september 2011

13. september - its my birthday!

Da var dagen her der jeg også har tredd inn i ”voksen verden” – 30 år! Dette er noe jeg har gruet meg til en stund og sippet over( les tidlige blogg innlegg).
Men det er egentlig ikke så gærent likevel. Det er som en helt vanlig da der jeg har fått ekstra mye oppmerksomhet!
For de som kjenner meg vet at bursdag er hellig for meg! Det er min dag! Dagen jeg for all oppmerksomheten, noe jeg DIGGER! J J

Dagen startet med en hyggelig tekstmelding fra min niese som også fyller år i dag. En god frokost, kopp te og så bar det av gårde på jobben. Når jeg omsider kom meg på jobben etter en humpete t-banetur fikk jeg en hyggelig velkomst fra noen av kollegane mine der. Der stod de rett innen for døren klar for allsang og sang  ”happy birthay” sangen til meg! For en herlig start på dagen!
Fredag hadde jeg gitt beskjed til min sjef om at jeg ikke ønsket noe kakefeiring. Jeg får i meg nok av søtsaker og vi har rett og slett ikke godt av det! Siden jeg hadde avlyst kakefeiringen hadde jeg overhode ikke forventet noe feiring eller markering i det hele tatt. Men den som fikk en hyggelig overraskelse var meg. De hadde laget kort og samlet inn penger til gavekort til meg! Er de ikke herlige vel?
Min avdeling er en god avdeling, som også elsker kaker og alt av søtsaker. Så de ble bra skuffet når jeg avlyste kakefesten, og fant seg vel egentlig ikke i det.  Det ble ingen kake, men sjokoladeboller, sjokolader og brus feiring ble det, så sukkeret fikk jeg i meg like vel!

Senere på kvelden ba min snille bror meg ut på middag, sammen med min gode venninne Hanna bannana og ”svigerinne” Tove fra bygda!
En kjempe hyggelig dag og kveld.

Tusen takk alle sammen som har gitt meg alle den hyggelige oppmerksomheten! Det ble en mye bedre 30årsdag en det jeg hadde forventet meg! J

Hyggelig bursdagkort og gavekort på byporten fikk jeg av verdens beste kollegaer!

kakefest kan man ikke avlyste tydeligvis..

Kake med lys må man ha ;)Nina

4 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en koselig dag! Det fortjener du! :) klem fra Jeanette W.

    SvarSlett
  2. Litt forsinket men; GRATULERER! Bursdager er moro, selv etter 30. (c:

    SvarSlett