tirsdag 20. september 2011

Hva er best?

Jeg forsøker å få i meg minst mulig karbohydrater og etter trening har jeg brukt å lage meg en proteinshake.
Men nå er jeg så fordømt lei av det pulveret, og vurderer å kjøpe meg noen barer. Det skal sies at jeg har et ønske om å kunne gå ned i vekt også, så derfor lurer jeg på.
Bar eller shake? Eller kanskje ingen av delene etter trening? Noen tips noen?

Nina

6 kommentarer:

 1. jeg vet bare at flytende taes raskere opp i kroppen en fast føde som barer.

  Når det gjelder å gå ned i vekt så er det jo kalorier i proteinpulveret også, det er jo dags totalen du må se på ( sånne ting antar jeg du vet::) etter tung styrketrening hadde jeg tok tatt pulver/eller et glass melk, og etter en hard kondis økt tatt noe med litt mer karbo. ..

  Jeg tar som regen en 1/2 banan etter en sykkeltime, så middag innen en times tid. Etter styrketrening kan jeg ta litt cottage cheese, skyr, protine drikk ferdig blandet ( burde vel hatt med eget pulver)

  - men at du får i deg noe etter du har trent hard er viktig for restitusjonen...

  SvarSlett
 2. Det kommer vel litt an på hva som er målet med treningen din - om du ønsker å bygge muskler, eller bare forbrenne kalorier. Jeg vet ikke nok om dette til å uttale meg om det ene eller det andre, men kan jo fortelle hvordan jeg selv gjør det: Jeg pleier bare å drikke vann etter trening, for som regel spiser jeg middag en times tid etterpå. Trener jeg på kvelden tar jeg meg en brødskive og et glass melk etterpå. Dette gjelder økter som er på 1-1 1/2 time - etter lengre økter (2-3 timer) tar jeg meg et glass sjokolademelk og f.eks. en banan etterpå (og får i meg litt energi underveis).

  SvarSlett
 3. Jeg trener alltid på kvelden og da har jeg allerede spist middag. Vet det er lurt å få i seg mat etter trening, og prøver å holde meg unna karbohydrater mest mulig. Jeg har jo lyst til å bli både sterkere og slankere! Hva blander dere evt pulvere med?
  Nina

  SvarSlett
 4. Et kalorifattig alternativ kan jo da være et stort glass skummet melk. Melk er fullt av proteiner. Det enkle er ofte det beste :)

  SvarSlett
 5. Bra tips Astrid! :)

  SvarSlett
 6. Jeg spiser gjerne et kokt egg med meierismør på. Bare lavkarbo her i gården :-D Fant bloggen din i dag og gleder meg til å lese mer :-D

  SvarSlett