torsdag 21. juli 2011

Trenings uken

Jeg kan ikke få sagt det nok, men det er helt herlig å få begynne å trene igjen! Det å få bevege på kroppen gjør så godt for både kropp, sinn og sjela! Livs endringen jeg har gjort hit til er noe av det beste jeg har gjort for meg selv! Små steg er det jeg har tatt og jeg er ikke helt i mål enda. Det har seg slik at jeg er jo avhengi av sukker som sjokolade, kaker etc. Hver dag må jeg ha en liten dose med sukker. Det er ikke bra! Så fra og med i dag er det slutt. Det sier at det er like vanskelig å slutte med sukker som det er å slutte å røyke. Jeg klarte jo det så da skal jeg nok klare dette også, selv om jeg kjenner sukker suget i skrierens stund..

I ferien må jeg klare meg på egenhånd uten PT og så langt har det godt bra. Siden søndag har jeg trent styrke to ganger allerede og jeg har ikke gitt opp like lett som jeg brukte å gjøre før jeg hadde PT. Nå har jeg lært meg litt mer om hvor viktig det er å trene styrke, i tillegg til at jeg har en mini Sindre på skuldra mi. MEN jeg merker at jeg ikke tar like hardt i som når han er der selv om jeg pusher meg selv.
I går fikk jeg tilsendt et treningsprogram fra han, så i dag skal jeg prøve meg på det.  Gleder meg :-)
Treningsprogrem fra PTn :-)


I går var jeg med TC ( en løpegruppe) på trening i Frognerparken igjen! Bena kjentes ut som bly da jeg hadde trent utfall dagen i forveien, men jeg klarte meg gjennom hele økta! Vi hadde pyramidetrening, og fikk til og med en heia gjeng som heiet oss gjennom halve treningsøkta.  Moro at noen legger merke til oss og heier! En får litt mer energi av det :-)

Ha en strålende dag alle blogg venner!

Nina

7 kommentarer:

 1. Jeg er også sukkeravhengig og det er kjipt! Slutte å røyke var for meg ingenting i forhold til å slutte med sukker. Godteri og kaker er mer akseptert blant folk enn det røyk er, og man tilbys det overalt - det slipper man med røyk. I tillegg jobber jeg i kiosk, så det er et slit når jeg ikke rekker å spise, sulten gnager og maten min ligger i kjøleskapet noen etasjer unna.
  Jeg føler meg så mye bedre uten sukker, men jammen er det vanskelig. Det er jo så lett å belønne seg selv med sukker, så det må jeg slutte med. Har jeg vært flink lenge, så skal ikke belønningen være sjokolade liksom.
  Nei fysj, bort med det! :o)

  Lykke til med sukkerkutt! Jeg går også på sukkerkutt fra i morgen.

  SvarSlett
 2. Oj! Du har det virkelig tøft som har sukkeret rundt deg hele dagen! Fikk et tips om Eplecidereddik med krom skulle være bra. Det må jeg nesten prøve :-)

  SvarSlett
 3. Godt å se deg i parken i går og på bloggen min! Juhuu... Jeg regner med å se deg snart igjen :)

  SvarSlett
 4. Jeg har prøvd både eplecidereddik og krom, uten effekt. Mulig fordi jeg ikke trodde det ville ha noen effekt, og dermed hadde det heller ikke det, hehe. Men jeg har hørt flere si det samme som du har hørt, så det er jo verdt et forsøk. :o)

  SvarSlett
 5. Det gjør du Anna! :-)
  Toneklone..jeg har også hørt begge deler, men nå skal jeg prøve selv å se hva som skjer..

  SvarSlett
 6. så bra du la igjen kommentar til bloggen din:):)

  skal jeg følge med på løpingen din.

  :)

  SvarSlett