tirsdag 30. august 2011

Effektiv!

Juhu! I dag har jeg vært effektiv! Først hadde jeg time med PT så gikk jeg rett på spinning!
Var litt bekymret for at jeg skulle klare det, men jeg klarte det lett!
Jeg setter meg alltid et mål i om å nå 170 eller mer før spinning timen starter. Jeg vet ikke helt om det er bra eller dårlig. Jeg hiver ikke akkurat etter pulsen, men jeg kjenner at jeg puster tyngre. Hvordan måler en puls i forhold til sykling? Jeg har testet makspuls i løping men, aner ikke om det er noe forskjell..

Puskurven fra dagens spinningøkt.


Jeg har også måttet kaste inn håndkledet i forhold til akilesen. I dag var jeg hos legen for å høre hva hun sa. Jeg var litt bekymret i forkant om jeg måtte operere eller holde meg i ro, men det slipper jeg. I stedet for fikk jeg et treningsprogram som jeg også har fått tips om fra fysionett. Så nå er det bare å trene dette i 3 måneder å se hva som skjer.

Ha en strålende kveld kjære blogglesere!

Nina

5 kommentarer:

 1. Etter hva jeg har hørt (og selv erfart) er det gjerne litt vanskelig å komme opp i like høy puls på sykkel som når man løper. Kan det stemme for deg?

  Synd med akillesen, men bra du er fornuftig og trener alternativt!

  SvarSlett
 2. Ja jeg synes det er vanskelig å komme opp i puls! Svetter som en gris men pulsen er vanskelig å få over 170.

  Jeg må bare være fornuftig å trene alternativt, skal jeg få løpt senere. Jeg vil så gjerne være med på Råskinnet igjen :) Har du løpt det?

  Nina

  SvarSlett
 3. heisan.
  leste innlegget, men skjønte ikke helt hva du lurte på? Er det maks puls på sykkel du vil vite? Dersom du løper mye vil maxpulsen være høyere når du løper enn når du sykler, dersom du sykler mye vil pulsen være høyere når du sykler enn løper. Har noe med arbeidsøkonomi å gjøre.. kan lage et innlegg på det til helgen.

  Hvordan går det med achillesen?

  :)

  SvarSlett
 4. Jeg kommer en del høyere i puls ved løping, men tar meg mye mer ut på spinning. Bare ved full innsats på slutten av de siste intervallene klarer jeg å bikke 170 (mens ved løping kommer jeg nærmere 180). Spennende dette med puls, som er så individuelt!

  SvarSlett
 5. Ja, jeg løp Råskinnet i år! Det var veldig artig! Jeg klarte ikke helt å se på det som et løp, men som en morsom opplevelse :) Helt sikker på at du er med neste år!

  SvarSlett