lørdag 27. august 2011

Treningsuken min

Uken har godt fort og jeg har fått løpeforbud fra kroppen min. Sist jeg var ute å løp så hadde jeg så vondt etterpå, så jeg må bare ta hensyn til akillesen. Det er fryktelig trist at jeg ikke får løpe på en god stund. Jeg som hadde begynt så bra med å løpe ofte, meldt meg på flere løp og ikke minst at maraton var hovedmålet mitt. Jeg blir trist og glad av å lese alle løpsrapportene fra andre bloggere. Litt tist for at jeg ikke får komme med en løpsrapporter og glad for at de som har klart å gjennomføre et løp på en god måte. Men selv om jeg ikke får løpe, så sitter jeg ikke å sliter ut sofaen fordi. Helt ærlig så har jeg fått litt angst i fra å slite ut sofaen min. Jeg har endelig kommet inn i en så god treningsvane som jeg ikke har noe lyst å kutte ned på. Derfor må jeg finne andre alternativ for løpingen min.

Slik har treningsuken min vært:

Mandag - PT time med Sindre.

Ferien er over og nå begynner hardkjøret for fult! Ikke hjelper det å blunke pent til han heller lenger. Helt ok men han trenger jo ikke å leke Hitler heller! Tideligere har jeg sluppet billig. Nå er det ikke noe kjære mor lenger og kg er tunge når jeg tar knebøy, utfall og hofte hev ,og andre øvelser.

10kg vekter har jeg fått nå i utfall

Knebøy. En øvelse jeg ikke er så glad i.


Tirsdag – sopptur med Hanna

Jeg og min gode venninne Hanna har snakket lenge om vi må gå en tur i skogen for å finne sopp. Ingen av oss er noe gode på å finne sopp, så dette kunne bli en interessant tur. Vi møtes i halv 6 tiden og tok t-banen sammen opp til Sognsvann. Vi fant en fin sti inn i skogen som vi fulgte og leitet vel i 45 min etter sopp. Vi var ikke så tålmodige og de hersens maurene var jo over alt. Så turen endte med en tur rundt Sognsvann og en stk kantarell i ryggsekken.

En kantarell fant vi! :)


Onsdag – PT tim med Sindre

I dag var Sindre mye mer snill. Jeg hadde  på forhånd fortalt han at jeg trengte å få hvile akillesen litt mer i mellom øktene og det var greit. Jeg ble fortsatt sliten men ikke på sammen måte som mandagen da han var en liten djevel!

Torsdag – kurs med Elixia

Jeg har på servicekurs med mine nye kollegaer. Det var ikke alle som var der men de jeg fikk hilse på var hyggelige. Gleder meg til å starte opp der i september!

Fredag – TRX trening

TRX er en ny time på timeplanen til Elixa. Jeg har vært litt bort i det og viste hva det gikk ut på. Var veldig spent på hvordan timen var og hvor sliten jeg kom til å bli etter endt time. De fleste som var med hadde ikke vært borti dette så det ble mye teknikk øvelser, så jeg ble ikke så veldig sliten. Men jeg ser at dette er en time jeg kommer til å ha godt utnytte av, så jeg vil så absolutt være med flere ganger!

Hva TRX er kan du se her 
Senere bar det på en hyggelig middag med god mat, drikke og godt selskap!

Lørdag –spinning

Spinning har nå blitt mitt alternative for løpingen som jeg er så glad i, og det er jo en god kondisjonstrening dette også! :)


God helg! :)

Nina

2 kommentarer:

 1. Så synd at du sliter sånn med akillesen. Kjedelig når man er kommet så godt i gang med treningen. alternativ trening er vel og bra, men er det løp du skal delta på, er det jo løpetrening du burde fokusere på..Men akilllesen blir forhåpentligvis bra snart. Jeg fikk løpeforbud de siste seks ukene før mitt første maraton Oha skade, det var ikke morsomt å trene alternativt da. Min PT frarådet den gangen spinning, fordi at på spinning og løping bruker man helt forskjellige muskelgrupper. Jeg brukte elipsemaskinen i stedet, og det fungerte kjempefint for meg. Lykke til, håper du snart blir løpeklar.

  Hilsen Torill, www.lopforlivet.blogspot.com

  SvarSlett
 2. Jeg har lagt fra meg oslo halvmaraton. Det er så pass vondt hele tiden så jeg tror det vil ta en god stund før jeg blir bra.
  Gleder meg til den dagen jeg er løpeklar!

  Nina

  SvarSlett