lørdag 4. juni 2011

Hvorfor meg??

I et lite skogholt bak Frognerparken, er det perfekt sted å trene på. Min PT mener at jeg trengte å trene på løpsstegene mine, så var planen klar på hva jeg skulle trene på i dag.
Jeg kan egentlig skrive under med en gang at det er ikke like lett å holde motivasjonen oppe på å løpe fort ute, som det er på tredemølla. Tungt var det å løpe på fart 15, men enda tyngre var det å løpe raske drag ute. Varmt er det, og jeg ble fort tørst. Sting fikk jeg omtrent med en gang jeg fikk på meg løpeskoene og jeg pusta og pesa som en stokken gris!  Å gjennomføre 10 drag på 30 sek løp – 30 sek pause var ikke lett i dag, men når jeg har bestemt meg for noe så skal jeg kare det. Men jeg var ikke helt fornøyd med insatsen. Så for å bøte på selvfølelsen løp en runde rundt Frognerparken, tok noen dips og litt på magen.

Når jeg kom meg hjem og skulle tøye ut da kjente jeg hvor vondt jeg hadde det i bena mine.
Jeg sliter med benhinnebetennelse og muskel krampe i lysken. Det gjorde så vondt at tårene bare begynte å renne. Hvorfor meg?? Jeg har et løp om 14 dager, og denne formen min er jeg overhode ikke fornøyd med! Må jeg hvile mer enn i to dager? Får jeg ikke trene til Iform løpet? Kanskje jeg heller skal satse på å løpe 5 km enn 10 km, om 14 dager? Nå føles det som om jeg har lyst å gi opp på å bli en god løper, samtidig som jeg ikke har lyst.
Onsdag skal jeg heldigvis til behandling hos Magnat Corpus, så håper jeg virkelig de har en tryllestav til føttene mine!

Nina

2 kommentarer:

  1. Å, det er kjipt å få vondt i beina! Håper det beste. Du høres ut som en rask løper!

    SvarSlett
  2. Ja det er veldig kjedelig! Har utrolig lyst å trene kardo i dag, men jeg må nok holde meg i ro. Kjenner jeg har lopper i blodet så det blir nok en kip dag!
    Hehe..jeg tror ikke jeg er så rask men prøver å bli det. Men takk for komplimentet!

    SvarSlett