lørdag 18. juni 2011

Litt kipt, men okey..

Det er litt kipt å ikke få trene kondisjon. Jeg er fryktelig redd for at formen skal falle drastisk og at jeg må begynne helt på start igjen. Jeg har prøvd å tenke ut ting på hva jeg kan gjøre som alternativ trening, og først i dag fikk jeg en lur ide! Elipsemaskon! Det er jo bare en genial treningsmaskin! Her bruker jo du hele kroppen samtidig som jeg ikke belaster de musklene som jeg ikke skal belaste!
Hvorfor har jeg ikke tenkt på denne lure ideen før?? Jeg kunna jo spart meg mye frustrasjon over at jeg ikke får trent kondisjon…
Genial treningsmaskin!


Om kveld sitter jeg en del  å drømmer meg bort i planlegging av løperuter i Oslomarka. Leste i bloggen til Astrid som hadde løpt fra Soria Moria til Ullevålseter, og det ga meg en ide på at jeg kan jo løpe fra Frognerseter til Sognsvann. I tillegg så innbiller jeg meg at det er mange fine løyper oppe ved Frognerseter som jeg også kan forske ut.
 Åå hvor jeg gleder meg til å blir ”friskmeldt” av fysoterapauten. Blir nok både bursdag og julaften på meg den dagen jeg får ta på meg løpeskoene. Asfalt trening blir det lite av fremmover på meg, for denne styggedommen vil jeg ikke ha tilbake! Men foreløpig så er det bare med drømming og planlegging.


Enn så lenge så blir det en del turer til Elixia for å pumpe litt jern sammen med PT min, men også på egenhånd. Det er ikke like lett å pushe seg selv når en trener vekter alene, derfor har jeg begynt med et lite ” verve prosjekt”.  Overtale verdens beste Hanna til å bli medlem, men det er ingen enkel sak å få overtalt den stae jenta! Men med små enkle knep skal jeg nok klare å verve henne før sommeren er over! J

I resepsjonen fikk jeg et gavekort jeg kunne gi bort. Prosjektet er i gang!

Jeg vil også grattulere Jeanette med 25+ dagen i dag! Hurra for deg!

Ønsker alle en super fin lørdag!

Nina

2 kommentarer:

  1. Ellipsemaskin er veldig, veldig bra! Jeg prøver å trene litt intervall på ellipse nå som jeg løper mest i rolig tempo.
    - Frognerseteren - Sognsvann er nok en fin tur ja - så slipper du de grusomme oppoverbakkene tilbake ;)

    - hold ut, det lønner seg, og etterpå setter du så utrolig stor pris på å kunne løpe igjen! :)

    SvarSlett
  2. Huff, ja. Jeg gleder meg noe skrekkelig til jeg kan løpe igjen!

    SvarSlett