søndag 12. juni 2011

Sognsvann rundt - here I come!

Sommeren i Norge har med å komme og gå som den passer seg. Så det er best å passe på å være ute når solen skinner og temperaturen tillater seg å vise litt bar hud.
Før jeg skulle ta dagens løpetur måtte jo solen bare nytes i Frognerparken. Det ble ikke mange minuttene jeg gadd å ligge i parken, da loppene i beina var for ivrige til å komme i gang. Pga beinplagene og behandlingen jeg har, så er det et par uker siden jeg har fått løpt. Kroppen min var full av energi og jeg følte meg som en gasselle som har vært for lenge i fangenskap! Så jeg startet nok for hardt. Tror jeg..
For bare etter et par minutter fikk  jeg hold. Nedtur! Jeg bet tennene sammen og skrudde på favoritt låten mi (Bon Jovi – Ranaway). Jeg skulle utnytte de 20 minuttene jeg hadde fått av fysoterapauten. Det ble nesten en full runde rundt Sognsvann med hold, og symptomene som jeg skulle fremkalle de kom i etter kant. Men hvorfor får jeg alltid hold så fort når jeg har hatt en pause fra løping? Det skjer hver gang! Er det fordi jeg starter for hardt? Eller er det fordi formen har flat drastisk?


Jeg fikk også prøve meg på nytt med pulsklokka mi, men jeg forstår ikke mye ut av den. Jeg har forsøkt å laste ned Garmin programmet, men jeg får en feil.
Ut i fra det som står på historikken i klokka, så ser det ut for at jeg har holdt en snittfart på 7,10 og en puls på 160. Det sier meg ikke så mye, da jeg ikke har lært meg enda å løpe med pulsklokke, men om der er noen som har noen tips til meg, tar jeg imot med stor takk!

Nina

4 kommentarer:

 1. Hei. I stedet for å bruke Garminprogram lokalt anbefaler jeg å gå på connect.garmin.com. Registrer deg som bruker der og last opp fra klokken dit i stedet. Veldig mye bedre enn lokalt installert program. Må vel installere en komponent for opplasting, men det er også alt. Med mindre det er forskjell på Garmin- klokkene da. Hvilken Garmin har du?

  Forøvrig alltid lurt å starte litt rolig - selv de dagene kroppen bare har lyst til å fyke avsted. (c:

  SvarSlett
 2. Takk for tips Janicke! Morro å se aktivitetene jeg har hatt med klokka. Jeg har en Garmin forunner 110. Nå må jeg bare lære meg å bruke den og hva alt betyr. Men det kommer nok etterhvert! :-)

  SvarSlett
 3. Hold er plagsomt! Ha en liten stein i hver hånd, det hjelper meg. Og selvfølgelig ikke spise altfor nærme løpeturen.

  Kjedelig når ikke duppedittene funker som de skal, men håper du finner ut av det. Garmin=genial når det først fungerer!

  SvarSlett
 4. Det var nok deilig å løpe rundt Sognsvann i det fine været i dag! :) Enig med Janicke at connect.garmin.com er bedre enn programvaren som følger med. Det er ganske brukervennlig også.

  Hold er irriterende - aner ikke hva det kommer av! Jeg har funnet ut at det hjelper å klemme der jeg har vondt, så forsvinner det helt plutselig.

  SvarSlett